Yetim çocuklar gönüllerince eğlendi

Yetim çocuklar  gönüllerince eğlendi

aksarayhaber68 | aksaray haberleri | aksaray haber | aksaray son dakika haberleri

Aksaray İHH İnsani Yardım Derneği Çocuk Birimi tarafından çocuklara yönelik şenlik düzenlendi. Çoğunluğu yetimlerden oluşan yaklaşık 120 kişi Kılıçarslan Parkında çeşitli oyunlar ve yarışmalarla eğlendiler.
/resimler/2019-10/7/2134347597034.jpg
 
 
Şenlik hakkında açıklama yapan Aksaray İHH İnsani Yardım Derneği Başkanı Önder ÖZKAN, ebeveynlerin günlük koşuşturmalarının arasında çocuklara gereğinden fazla vakit ayıramadıkları ve grup etkinliği talebi üzerine şenliğe karar verildiğini söyledi. Beklenenin üzerinde bir katılım olduğunu belirten Özkan, gönüllü üniversite öğrencilerinin şenlikte görev alarak, oyun ve yarışmalarla çocukları mutlu ettiklerini ifade etti.
Niyetlerin iyi olmasıyla ortaya çok güzel eserlerin çıkabileceğine her etkinlikte şahit olduklarını dile getiren İHH Başkanı Özkan, amaçlarının, iyiliğin baskın geleceği, örnek bir toplum inşasında katkı sunmak olduğunu vurguladı.
Şenlikte, çocuklara milli manevi değerleri küçük yaşta aşılamanın, bununla birlikte sanat ve kültürel etkinliklerle zeka ve sosyal kişiliklerinin de gelişimine yardımcı olmanın amaçlandığı belirtildi. Çocuklar eğlenirken annelerin de hoş sohbetlerle şenliğin tadını çıkardıkları gözlemlendi. Günün oldukça bereketli geçtiğini söyleyen Özkan, katılımcılarla birlikte emeği geçen herkese teşekkür etti.


Perşembe 22 ° / 7.8 °
Perşembe 22 ° / 7.8 °
Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri