Zabıtanın örnek davranışı çevrede takdir topladı

Zabıtanın örnek davranışı çevrede takdir topladı

Zabıtanın örnek davranışı çevrede takdir topladı

Aksaray Belediyesi Zabıta Müdürlüğünde görev yapan zabıta memurları, güneş altında üzüm satan 75 yaşındaki Yemiş Keser’i daha güvenli alana taşıyarak satış yapmasına izin verdi.  Zabıta memuru, yaşlı teyzeyi salgın hastalığa karşı uyarak maskesini yenisiyle değiştirdi. Zabıtanın örnek davranışı çevrede takdir topladı.

Aksaray Belediyesi Zabıta memurları, sağduyulu davranarak yine vatandaşlardan takdir aldı. Önceki gün Zafer İlkokulu önünde güneş altında kendi ürettiği üzümleri satmaya çalışan 75 yaşındaki Yemiş Keser adlı teyzenin yanına giden Zabıta Memurları, satıcı teyzenin daha güvenli yerde satış yapmasını istedi. Üzüm satıcı Yemiş Keser, bir yakının olmadığını söylemesi üzerine Zabıta Memurları, satıcı teyze ile birlikte üzümlerini ekip aracına yükledi. Güvenli bir alanda satış yapmasına izin verildi.

Zabıta Memurları, henüz kahvaltı yapmadığını öğrendiği teyzeye kahvaltılık ikram etti. Üzüm satıcı Yemiş Keser, kendisine sunulan bu imkandan oldukça memnun oldu. 

 

Üzüm satarak geçimine katkı sağladığını söyleyen Yemiş Keser, “Bize bu imkanı Belediye Başkanımızın sağladığını söylediler. Kendisine teşekkür ederim. Allah razı olsun ondan. Zabıtalar da çok iyi ve samimi davrandılar. Herkesten Allah razı olsun” şeklinde konuştu.



Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Cumartesi 21.9 ° / 9.9 °
Pazar 22.7 ° / 10.8 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri