Zafer İçin Şehir Tek Yumruk Oldu

Zafer İçin Şehir Tek Yumruk Oldu

 

TFF 3. ligdeki  temsilcimiz Aksaray Belediyespor  ligde  20. Hafta mücadelesinde  Pazar günü Dağılgan stadında Urfa ekibi Karaköprü’yü konuk edecek.


Dağılgan  stadyumunda  saat 13. 30 ‘da başlayacak karşılaşmayı   Edirne  bölgesinden hakem Gökhan Alkayalar yönetecek. Siyah beyazlılarda eksik oyuncu bulunmazken İbrahim Konuksever, Enes Soy ve Bora Yılmaz ceza sınırında bulunuyor.


Ligde 19 .hafta deplasmanda lideri yenerek büyük sükse yapan ve zirveye bir adım daha yaklaşan siyah beyazlılar için şehir adeta  kenetlendi. Pazar günü oynanacak Karaköprü maçı  için  Aksaray’da bütün futbolseverler tek yumruk oldu.

Siyah beyazlı sevda için 7’den 70’e  köy, kasaba, ilçelerde bulunan  futbol sevdalıları Aksarayspor’a destek için düğmeye bastı. Karaköprü maçında tek hedef Dağılgan stadının hınca hınç dolması için  taraftarlar siyah beyazlı arma için hareketlendi.

Dağılgan stadında coşkulu bir  kalabalık ve takımlarının zaferi için 68 gençlik  şehri adeta ayağa kaldırdı. Pazar günü bütün randevular iptal edildi, tek hedef ve düşünce takımlarının Dağılgan stadından zaferle ayrılması için tam destek olarak belirlendi.



Anahtar Kelimeler: Zafer Şehir Yumruk
Cuma 23.5 ° / 9.6 °
Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Pazar 19.6 ° / 6.5 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri