Menü Aksarayhaber68 |aksaray haberIaksaray haberleri | son dakika aksarayhaberleri |aksaray 68I68 aksaray | aksaray haber | Aksaray Haberleri|Aksaray Haber|sondakikaaksaray haberler|aksaray 68 haberaksaraygazetesi aksaray |aksaraydan haber | aksaray televizyonu |haberaksaray
Tarih: 27.01.2024 22:33
Sercan Belgemen: Aksaray'da 5 bin kişilik spor salonu yok

Sercan Belgemen: Aksaray'da 5 bin kişilik spor salonu yok

Facebook Twitter Linked-in


MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı'nın aday tanıtım programı ile ilgili geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamaya İyi parti Aksaray il Başkanı Sercan Belgemen'den cevap geldi . 


Eskil ve Sultanhanı ilçe Belediye Başkan aday tanıtım programında konuşan İyi parti Aksaray il Başkanı Sercan Belgemen ,  Aksaray 'da 5000 kişilik kapalı spor salonunun olmadığını  ,yanlış rakamlarla iftiralar atılmakta olduğunu belirtti. 
Seçimi kazanınca 5000 kişilik spor salonu yapacaklarını ifade eden İyi parti il Başkanı Belgemen ,yaptığı açıklamada "Siyasi rakiplerimizin bir tanesi belediyenin tüm imkanlarını kullanarak eline de sazı almış il ve ilçe başkanlarıyla adeta cümbüş etmektedir. Diğeri de yalan yanlış rakamlarla bize iftiralar atmaktadır. Buradan bir dönemini tamamlamış, ikinci dönemime devam eden sayın vekile hatırlatmak isterim Aksaray'da 5000 kişilik kapalı spor salonu yoktur! Bu bilgi Gençlik ve Spor İl müdürlüğünden teyitlidir! Ama bekleyin sayın Vekil biz 31 martta seçimi kazanır kazanmaz Belediye Başkanımız Tuğrul Karacaer o salonu yapacak sizde istediğiniz etkinliği o salonda yapabiliyorsanız yapacaksınız. "Dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —